Autumn Cup 2019

Op 20 oktober stond de Autumn Cup op het programma, deze vond plaats in ruime Hall du Ceva in Ath.
Ondanks de niet voor de hand liggende locatie -in het uiterste westen van België, net tegen de Franse grens- mochten we voor deze show toch rekenen op een mooie aantal van 36 inschrijvingen.

De deelnemende honden werden deze keer gekeurd door een keurmeester van eigen bodem, Dhr. Gustaaf Van den Bosch, die dat deed met veel gevoel voor ons ‘moeilijke’ ras.
Moeilijk, aangezien er -wereldwijd- een gebrek aan homogeniteit is, en het voor een keurmeester die geen specialist is, niet evident is hen op een coherente manier te keuren.
Dhr. Van den Bosch deed dat, met een gedetailleerd oordeel over iedere hond, een duidelijk onderscheid tussen de gegeven kwalificaties én met veel respect voor zowel mens als hond!

De Autumn Cup was het laatste evenement geoganiseerd door de Belgian Cane Corso Club in 2019. We kijken terug op een heel mooi en succesvol einde van het jaar 2019, dat een zeer intensief jaar was voor onze vereniging.

Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers voor hun non-stop inspanningen, het uitstekende ringpersoneel en iedereen die aanwezig was als deelnemer of bezoeker, en uiteraard naar keurmeester Dhr. Van den Bosch.

Felicitaties aan iedereen voor de behaalde resultaten!