Onze infobrochure

 

 

De Cane Corso infobrochure werd in december 2019 uitgegeven door de Belgian Cane Corso Club, en bevat alle nodige informatie voor zij die recent eigenaar werden van een Cane Corso of overwegen over te gaan tot de aanschaf.

Wat deze brochure anders maakt, is dat hij zeer compleet is en de lezer eerlijke informatie over het ras verschaft, in tegenstelling tot de onvolledige en soms tegenstrijdige informatie die men doorgaans op internet tegenkomt.
Het afgelopen jaar werden we als vereniging extreem vaak gecontacteerd door mensen die hun Cane Corso wensen te herplaatsen. Dit wijst erop dat er in vele gevallen impulsief overgegaan wordt tot de aanschaf, en dat een dergelijke brochure geen luxe maar een pure noodzaak is.

 

De brochure is gratis te verkrijgen tijdens onze evenementen. Leden van de vereniging die meerdere exemplaren wensen aan te schaffen kunnen dat vanaf 2020, in ruil voor een kleine bijdrage, hetgeen voornamelijk interessant is voor fokkers die hun (potentiële) pupkopers van informatie willen voorzien.