Zondag 29 september nodigen we de hondenliefhebbers die van een flinke wandeling houden uit om deel te nemen aan Kluizenbos wandeling in Affligem.

 
Deze bewegwijzerde wandeling is 7,5km lang en start aan de abdij van Affligem. Van daaruit gaan we richting het Kluizenbos, dat bestaat uit een mozaïek van verschillende bostypes met daartussen enkele graslanden, wildakkers en boomgaarden. De wandeling zal aan een rustig tempo verlopen, voor junior of senior honden, minder mobiele honden en/of baasjes voorzien we een wandelroute van 1.9km.
 
Halverwege (de grote wandeling) lassen we een pauze in, met voor de dorstigen de mogelijkheid om een drankje te nuttigen, alvorens de wandeling te vervolgen.
Aan het einde van de wandeling kunnen de viervoeters en hun baasjes samen uitblazen en hun dorst lessen op een gezellig terrasje nabij het eindpunt, waar er indien gewenst ook een hapje gegeten kan worden.


Deelnemers wordt gevraagd om stipt om 13.00 aanwezig te zijn op de parking van de Abdij van Affligem (Abdijstraat 6 in Affligem).

OPGELET: de honden dienen te allen tijde aangelijnd te blijven!
 
De wandeling is GRATIS en toegankelijk voor zowel leden als niet -leden, uiteraard zijn niet-Cane Corso’s ook welkom.
Het is niet noodzakelijk om je op voorhand in te schrijven, voor de deelnemers die zich online inschreven wordt er een goodie bag voorzien waarvan de beschikbaarheid niet gegarandeerd kan worden voor zij die zich niet inschreven.
 
Inschrijven kan tot en met 27 september via deze link: https://www.formdesk.com/belgiancanecorsoclub/herfstwandeling19
 
Voor meer info kan u Steven Vinck contacteren: steven@canecorsoclub.be