Op zaterdag 30 maart nodigen we alle Cane Corso liefhebbers uit om deel te nemen aan ons ‘Voorjaarstreffen’.

 

 

Wat staat er allemaal op het programma?

De voormiddag is exclusief gereserveerd voor onze leden.
We gaan om 11.00 van start met de Algemene Ledenvergadering, waarvoor de uitnodigingen (met oa. de agenda) eind februari per e-mail verstuurd zullen worden.
Alle leden worden uitgenodigd, echter enkel de effectieve leden (zij die minstens 2 jaar onafgebroken lid zijn van de vereniging) hebben stemrecht. Het is belangrijk dat zij stipt om 11.00 aanwezig zijn, aangezien als eerste de bestuursverkiezingen op het programma staan.
Tijdens de Algemene Ledenvergadering, die ongeveer 2 uren in beslag zal nemen, worden er belegde sandwiches aangeboden aan de deelnemers.

Het namiddagprogramma gaat van start om 13.30 en is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, al dan niet eigenaar van een Cane Corso.

 

De CAL2 workshop:
We vangen aan om 13.30 met een voorstelling van de CAL2 test (de attitude-/karaktertest die in Italië gebruikelijk is voor de Cane Corso), die in de toekomst een onderdeel zal vormen van de selectietest voor ons ras. Op 30 maart zal u hierover meer vernemen.

Tijdens het theoretische gedeelte:
– wordt het doel van deze test uitgelegd;
– wordt er een video getoond van de volledige CAL2 test;
– wordt er uitgelegd wat er precies van de hond verwacht wordt;
– wordt er een interview getoont met een trainer uit Italië die Cane Corso’s voorbereid voor de test;
– hebt u de kans om vragen te stellen.

Vervolgens wordt er overgegaan op het praktijkgedeelte dat op het grasveld van de Chirodroom zal plaatsvinden, met als eerste een demonstratie van de CAL2 test.
Na de demonstratie zullen alle ingeschreven honden afzonderlijk getest worden.
De Belgian Cane Corso Club zal in de nabije toekomst meerdere trainingsdagen organiseren, maar het is aangewezen om een club in uw eigen regio te zoeken waar u met uw hond kan trainen. Aarzel niet om ons te contacteren mocht u hierbij hulp nodig hebben.

 

De voorjaarswandeling:
Voor de Cane Corso liefhebbers die het werkgedeelte liever aan zich voorbij laten gaan organiseren we ook dit jaar een mooie voorjaarswandeling, gecombineerd met een quiz.
We stippelen voor jullie een mooie route uit doorheen de Munsterbilzense bossen waarvan mens en hond gegarandeerd zullen genieten.
Er is de keuze tussen een grote wandeling en een puppywandeling.

 

Het avondprogramma:
Omdat we graag in de Italiaanse sfeer willen blijven, bieden we deelnemers de kans om na afloop van de activiteiten aan te schuiven aan een Italiaans buffet, dat zal bestaan uit Italiaanse gehaktballetjes, pasta’s en salades.
Het buffet zal geopend zijn van 18.30 tot 20.00. Dat betekent echter niet dat we verwachten dat jullie na het eten meteen huiswaarts keren, we sluiten de dag samen af met een drankje en muziek.

 

Tarieven

* Wandeling en CAL2 theoretische gedeelte: Gratis
* CAL2 praktijkgedeelte: Leden: 10€ / Niet-leden: 15€
* Italiaans buffet:
→ 
Antipasto (kaas, salami, olijven): 5€ per persoon
→ 
Warm buffet, te kiezen uit pastabuffet+risotto OF gehaktballetjes op Italiaanse wijze met salade (beide met brood en gemalen kaas): 12€ per persoon / 8€ per kind jonger dan 12 jaar
→ 
Dessert (Tiramisu limone) + koffie: 5€ per persoon
   De volledige formule is te reserveren aan 20€ per persoon / 12€ per kind jonger dan 12 jaar (zonder koffie en met een ijsje in plaats van tiramisu).

 

 

Waar
Chirodroom
Appelboomgaardstraat 6
3740 Munsterbilzen

Wanneer
Zaterdag 30 maart
aanvang voor leden: 11.00
aanvang voor niet-leden: 13.00

Programma
10.45: ontvangst der deelnemers (leden)
11.00-13.00: Algemene ledenvergadering + verkiezingen
13.00: ontvangst der deelnemers (niet-leden)
13.30-14.30: theoretische gedeelte CAL2
14.45: aanvang wandeling
14.45-18.00: praktijkgedeelte CAL2
18.30-20.00: Italiaans buffet

Inschrijven
Vooraf inschrijven voor het CAL2 praktijkgedeelte en voor het Italiaans buffet is verplicht en kan tot en met zondag 24 maart via onderstaande link:
https://www.formdesk.com/belgiancanecorsoclub/voorjaarstreffen2019