Voorjaarstreffen 2019

Het voorjaarstreffen op zaterdag 30 maart in Chirodroom-Munsterbilzen vond plaats onder een stralende lentezon en was een groot succes!
De statutaire Algemene Vergadering, enkel toegankelijk voor leden, stond geprogrammeerd in de voormiddag. Vanaf 13u30 waren ook niet-leden welkom De voorstelling van de CAL 2 test verliep niet helemaal zoals gepland: de powerpoint presentatie was namelijk amper zichtbaar vanwege de sterke lichtinval in de zaal, die niet kon verduisterd kon worden. Deze presentatie kan u bekijken op het BCCC Youtube kanaal.

Na de presentatie was het tijd voor een beetje meer actie. De aanwezigen konden kiezen tussen een wandeling in de Munsterbilzense bossen en een CAL 2 training, die verzorgd werd door pakwerker Michael Charlier, geassisteerd door Fred Lambert, en die bij alle deelnemers in de smaak viel.

Na afloop van de activiteiten genoten de deelnemers al napratend van een drankje, in afwachting van het dinner.

Door de mensen van commissie evenementen werd een heerlijk Italiaans buffet voorbereid, dat omstreeks 19u00 van start ging en waarvoor maar liefst 36 personen zich inschreven. Het dinner werd een gezellig samenzijn, en het was voorbij middernacht toen de deuren van Chirodroom zich sloten.

Het bestuur dankt alle aanwezigen, in het bijzonder de vrijwilligers voor het tot stand brengen van alweer een meer dan geslaagd evenement!