Bestuursverkiezingen Belgian Cane Corso Club, zaterdag 30 maart 2019

 

De termijn van kandidaatstelling liep tot en met 28 februari, in deze periode werd er door het bestuur zelf een kandidaat voorgedragen en werd er op het secretariaat één kandidatuur ontvangen.

Er werden twee plaatsen opengesteld, uit de verkozen leden zal door het bestuur een secretaris en een materiaalmeester aangeduid worden. De bestuursverkiezingen vinden plaats tijdens de Algemene Statutaire ledenvergadering op zaterdag 30 maart (omstreeks 11.00u) in zaal Chirodroom in Munsterbilzen.
Je kan de regels omtrent de bestuursverkiezingen terugvinden in de statuten onder ‘Titel III Raad van Bestuur’.

 

 

Wij stellen alvast de kandidaat-bestuursleden aan u voor:

 

 

Naam: Jenna Van de Wiele
Woonplaats: Outer, België
Geboortedatum: 20-06-1985

 

Eigenschappen:

– Grote affiniteit met het ras Cane Corso
– Administratieve vaardigheden

– Resultaatgericht
– Communicatief
– Onderhandelingstalent
– Diplomatisch
– Punctueel en gedisciplineerd

 

 

Over Jenna…

Zo lang ze het zich kan herinneren wordt Jenna omringd door honden, gaande van kleine tot grote rassen: de liefde voor honden werd haar simpelweg met de paplepel ingegoten. Naast haar eigen Bull Terriër die inmiddels op hoge leeftijd is, is ze eigenaar van twee Cane Corso’s. Waar de interesse van haar man eerder uitgaat naar het trainen, vinden we Jenna regelmatig met haar honden in de showring.

Jenna kan niet terugkijken op een kynologisch verleden maar heeft een grote affiniteit met de Cane Corso. Haar administratieve ervaring, diplomatische en communicatieve aard, zin voor orde, precisie en navolging van regels zijn eigenschappen ze graag ten dienste wil stellen als bestuurslid van de Belgian Cane Corso Club.   

Jenna Van de Wiele wordt door het bestuur van de Belgian Cane Corso Club voorgedragen als kandidaat bestuurslid. Leden die nieuwsgierig zijn en graag een extra woordje uitleg van haar willen, mogen haar de komende weken altijd een mailtje sturen: jenna.vandewiele1985@icloud.com

 


 

 

 

Naam: Steven Vinck
Woonplaats: Outer, België
Geboortedatum: 20-12-1976

 

Eigenschappen:

– leert snel en legt graag contacten
– staat open voor nieuwe uitdagingen
– resultaatgericht en ambitieus
– kan prima zelfstandig werken maar beleeft ook veel plezier aan het uitwerken van projecten in een team.

 

 

Kynologische ervaring:

– jarenlange ervaring als bestuurslid van diverse trainingscentra, waar hij oa. instond voor het in goede banen van clubevenementen, onderhoud van materiaal, …
– pakwerker-aanvalsman NVBK
– 10 jaar competitie ringsport met eigen honden (Mechelse Herder)

 

Over Steven…

Honden vormen reeds meer dan 20 jaar een onderdeel van het leven van Steven Vinck. Als eigenaar van twee Cane Corso’s ligt het ras hem nauw aan het hart. Zijn passie voor de hondensport maakt dat hij veel belang hecht aan het werken met de Cane Corso, dit is dan ook een onderdeel waar hij zich, naast de andere bestuurstaken, voor 100% voor wil inzetten.

Delen jullie Steven’s overtuiging dat hij een meerwaarde kan betekenen voor de Belgian Cane Corso Club, stem dan voor hem op 30 maart!