Club Show 2017

De datum die we kozen voor de eerste editie van de Belgische Club Show was verre van ideaal, midden in de drukste en duurste periode van het jaar, maar dat bleek mensen er niet van te kunnen weerhouden om toch in te schrijven.

De keurmeester die we uitnodigden was dan ook niemand minder dan Montserrat Fernández, zelf fokker van de Cane Corso en zonder twijfel één van de beste keurmeesters die er bestaat voor de Cane Corso. De teller werd afgesloten met 65 inschrijvingen, een record voor de BCCC in 2017 en een getal dat in de toekomst moeilijk te evenaren zal zijn.

 


Éénieder die de moeite neemt om de keuring door mevr. Fernàndez een beetje te volgen ziet een keurmeester met professionaliteit, kennis en ervaring, en dat is helaas een zeldzaamheid geworden. Al is ze best in voor een grapje, ze is zo geconcentreerd dat het niet makkelijk is om tijdens het keuren een glimlach op haar gezicht te ontdekken.

 

 

Naar goede gewoonte was er voor elke deelnemer een aandenken voorzien, en voor elke hond die geplaatst werd in zijn klasse een mooie trofee. Daarnaast keerde elke deelnemer huiswaarts met een uitgebreid keurrapport.

 

 

 

Dankzij de inzet van het bestuur en de vele vrijwilligers die instonden voor de organisatie verliep de Club Show gecoördineerd en vlekkeloos, onder de vele deelnemers en bezoekers heerste een gemoedelijke sfeer. Tot onze spijt was dit het laatste evenement dat we organiseerden in het Panishof in Borgloon, onze reservaties voor 2018 werden in november geannuleerd wegens ‘geen honden meer toegestaan’.

 

Dank aan allen voor het tot stand brengen van een zeer geslaagde dag, see you next time!

 

De complete resultaten vindt u HIER terug.
Het complete album met + 300 foto’s zijn te vinden op onze Facebook pagina.

 

De winnaars:

 

 

 

 

 


BOB (Best Of Breed)
: Infinity des Mas Star
BOS (Best of Opposite Sex): Maximiliano dei Molossi d’Eburon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste Veteraan: La Vita Bella di Xaissa
Beste Jeugd: Pro Fortuna Prada dei Molossi d’Eburon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste Puppy: Amico Speciale Cadhia
Beste Baby: La Vita Bella di Nirvana

 

 

 

 

 

 

 


Best Breeding Group
: La Vita Bella