Familiedag 2017

De eerste familiedag van de Belgian Cane Corso Club vond plaats op zondag 27 augustus, we kozen voor een zo centraal mogelijke locatie waarbij de keuze op Asbeek-Asse viel, op het terrein van de lokale hondenschool.

Een gevarieerd programma werd samengesteld: een demonstratie bijtwerk door Thomas en Zion, een demonstratie en initiatie gehoorzaamheid door Wendy Verhaeghe en Kai, een demonstratie en initiatie showhandling door Marjan Scholtz en als afsluiter het spel zonder grenzen waarvan het parcours en de uit te voeren opdrachten voor heel wat hilarische momenten zorgden voor zowel deelnemers als toeschouwers!!!

 

 

Door het niet functioneren van de beamer, waarmee de powerpoint presentatie op een scherm of doek geprojecteerd wordt, viel het geplande seminar over de Cane Corso zo goed als helemaal in het water. Uiteindelijk werd er besloten het seminar alsnog te geven, met de laptop ter illustratie van de bijhorende afbeeldingen. Het spreekt voor zich dat alles minder duidelijk uitgelegd kon worden dan wanneer de toehoorders de afbeeldingen op groot scherm konden aanschouwen. Maar niet getreurd… jullie houden dit tegoed in 2018!
De familiedag trok een mooi aantal bezoekers, zowel leden als niet-leden verwelkomen: mensen die reeds een Cane Corso hebben, en mensen die van de kans gebruik maakten om kennis te maken met het ras, dat vanwege het afwisselende programma in al zijn facetten te bewonderen was.

 

Dit alles vond plaats onder een stralende zon! De Belgian Cane Corso Club dankt alle aanwezigen, en in het bijzonder de mensen die instonden voor de organisatie van dit evenement.

 

 

Meer foto’s van de familiedag 2017 vindt u op in het album op onze facebook pagina!