Lid worden

 

 

Het lidmaatschap van de Belgian Cane Corso Club is toegankelijk zowel voor mensen die (nog) niet in het bezit zijn van een Cane Corso als voor eigenaren van een Cane Corso met of zonder stamboom, kortom voor iedereen die het ras in zijn hart draagt.

Leden genieten van meerdere voordelen, waaronder korting op shows en evenementen georganiseerd door de club, een driemaandelijkse digitale nieuwsbrief met nieuws en updates, korting op het maken van officiële röntgenfoto’s bij dierenkliniek ‘Aan de Heikant’  en plaatsing van dek- en geboorteaankondigingen voor de aangesloten fokkers. De lidmaatschapsbijdrage wordt in de club geïnvesteerd zodat deze haar leden nog beter ten dienste kan staan. Wenst u lid te worden van de Belgian Cane Corso Club, vul dan het lidmaatschapsformulier in.

 

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage (bedrag inclusief inschrijfkosten en verzekering):

40€ per lid

20€ per lid van hetzelfde gezin, woonachtig op hetzelfde adres

15€ per jeugdlid (- 18 jaar)

 

Lidmaatschapsbijdrage na 30 juni (bedrag inclusief inschrijfkosten en verzekering):

20€ per lid

10€ per lid van hetzelfde gezin, woonachtig op hetzelfde adres

7,5€ per jeugdlid (- 18 jaar)

 

Voor fokkers die de eigenaren van door hen gefokte pups lid maken (binnen de 2 maanden na geboorte van een nest) gelden bijzondere tarieven. Contacteer ons per e-mail (pupinfo@canecorsoclub.be) voor de voorwaarden. 

 

 

 

 

Opgelet, pas na de aanvaarding door de Raad van Bestuur van uw kandidatuur als lid en de daaropvolgende betaling van de bijdrage zal het lidmaatschap bevestigd worden. Nieuwe, meerderjarige leden blijven gedurende de eerste 24 maanden toegetreden lid. Zij kunnen gebruik maken van alle diensten aangeboden door de club en hebben toegang tot de Algemene ledenvergadering echter zonder het stemrecht. Na afloop van deze periode kunnen zij effectief lid worden en verkrijgen ze het stemrecht. Voor meer informatie verwijzen we u naar artikel 7 van de statuten.