Lidmaatschap

 

Het lidmaatschap van de Belgian Cane Corso Club is toegankelijk zowel voor mensen die (nog) niet in het bezit zijn van een Cane Corso als voor eigenaren van een Cane Corso met of zonder stamboom, kortom voor iedereen die het ras in het hart draagt.

Leden genieten van meerdere voordelen, waaronder korting op en in sommige gevallen gratis deelname aan evenementen georganiseerd door de club, een periodiek digitaal magazine boordevol interessante artikelen en nieuwtjes, evenals een korting bij onze partners.

De lidmaatschapsbijdrage wordt in de club geïnvesteerd zodat deze haar leden nog beter ten dienste kan staan. Wenst u lid te worden van de Belgian Cane Corso Club, vul dan het formulier ‘aanvraag tot aansluiting‘ in. 

 

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage (bedrag inclusief inschrijfkosten en verzekering):

Hoofdlid:
40 € per jaar (20 € na 30 juni)

Gezinslid:
20 € per jaar (10 € na 30 juni)

Jeugdlid:
15 € per jaar (7.5 € na 30 juni)

 

Opgelet, pas na de aanvaarding door de Raad van Bestuur van uw kandidatuur als lid en de daaropvolgende betaling van de bijdrage zal het lidmaatschap bevestigd worden. Nieuwe, meerderjarige leden blijven gedurende de eerste 24 maanden toegetreden lid. Zij kunnen gebruik maken van de diensten aangeboden door de club en hebben toegang tot de Algemene ledenvergadering echter zonder het stemrecht. Na een periode van minstens 2 jaar onafgebroken lidmaatschap verwerven zij het statuut van effectief lid en verkrijgen ze stemrecht. Voor meer informatie verwijzen we u naar de statuten van de vereniging.

 

Fokkers of toekomstige fokkers kunnen naast het standaard lidmaatschap eveneens een aanvraag indienen om aangesloten fokker te worden, dit door het aanvragen van de fokkerskaart. Aangesloten fokkers verbinden zich ertoe het verenigingsfokreglement te na te leven en krijgen in ruil daarvoor de rechten en voordelen die hieraan verbonden zijn. De jaarlijkse contributie hiervoor bedraagt 45€.
De voorwaarden, het fokreglement en het aanvraagformulier kunnen geraadpleegd worden onder het menu Pups/Fokkers

Aangesloten fokkers die hun puppykopers een BCCC lidmaatschap wensen te schenken kunnen dit doen tegen zeer interessante tarieven! Contacteer ons per e-mail (fokkerijgezondheid@canecorsoclub.be) voor de voorwaarden.