Belgian Cane Corso days 2017

Maanden van voorbereiding gingen vooraf aan de organisatie van het meest prestigieuze evenement van de Belgian Cane Corso Club: de Belgian Cane Corso days!
En wat een succes was het: 40 deelnemende honden aan de workshop ‘werken met de Cane Corso’ die doorging op zaterdag onder leiding van Italiaanse trainers Alfredo Apicella en Marco Ioro, 85 deelnemers aan de barbecue op zaterdagavond en 65 inschrijvingen voor de raduno op zondag, een mooie verdeling van 35 reuen en 30 teven, die gekeurd werden door de Italiaanse keurmeester Roberto Tavola, die zelf fokker is van de Cane Corso.

Dit alles vond plaats op het schitterende terrein van de jeugdvereniging Mol-Rauw in Mol, onder een stralende zomerzon. Het enthousiasme van de vele deelnemers gaf de organisatie de nodige extra energie om alles in goede banen te leiden gedurende dit drukke en hectische maar desondanks super georganiseerde weekend.

 

 

De Belgian Cane Corso Club dankt iedereen die betrokken was bij de Belgian Cane Corso days: deelnemers, bezoekers, trainers, keurmeester… en in het bijzonder de voltallige organisatie voor hun inzet voorafgaand aan en gedurende het evenement: jullie waren top!

 

Klik HIER voor de resultaten
Klik HIER voor de foto’s
Klik HIER voor de statistieken (raduno)