U bent aangesloten als fokker bij de Belgian Cane Corso Club (houder van de fokkerskaart) en u wenst uw pupkopers lid te maken van de vereniging?

! Dat kan vanaf nu tegen interessante tarieven:

→ 1 tem 3 leden: 30€ per lid (15€ na 30/06)
→ 4 tem 5 leden: 25€ per lid (12,5€ na 30/06)
→ 6 tem 9 leden: 20€ per lid (10€ na 30/06)
→ vanaf 10 leden: 7,5€ per lid (ongeacht de datum van aansluiting)

 

 

Voorwaarden:

  • enkel voor aangesloten fokkers (houders van de fokkerskaart)
  • tarieven gelden voor aansluiting van vernoemde aantallen in één enkele keer. Men kan dus niet zeggen “ik maak nu 5 pupkopers lid en voor het kalenderjaar voorbij is nog eens 4, en dus betaal ik het tarief van 20€ per lid”. In een dergelijk geval (dat slechts een voorbeeld is) is de volgende formule van toepassing: fokker betaalt in januari 125€ voor het aansluiten van 5 pupkopers. In mei, na de geboorte van een nieuw nest, wenst hij er nog eens 4 lid te maken, voor hen betaalt hij in totaal 80€. Zou hij deze pas in juli lid maken, dan betaalt hij voor hen het gehalveerde tarief, dus 40€.
  • het lidmaatschapsformulier dient online ingevuld te worden (volledig). In het veld opmerkingen dient aangegeven te worden dat het gaat om een lidmaatschap van fokker voor pupkoper)
  • kunnen door de fokker aangesloten worden: pupkopers die in het bezit zijn van een door hem gefokte pup die op het moment van de aanvraag niet ouder is dan 12 maanden. De personen die aangesloten worden kunnen dus eigenaren zijn van een pup uit verschillende nesten.

 

 

Waarom zou u uw pupkopers een aansluiting bij de Belgian Cane Corso Club schenken?

Door uw pupkopers lid te maken, verzekert u zichzelf ervan dat zij op de hoogte gehouden worden van het Cane Corso gebeuren in België en daarbuiten, en weet u dat zij steeds toegang hebben tot nuttige en correcte informatie over het ras. Het lidmaatschap geeft hen recht op aantrekkelijke kortingen op de door ons georganiseerde shows, hetgeen de kans vergroot dat u als trotse fokker kan rekenen op de aanwezigheid van uw pupkopers op onze evenementen.

Daarnaast helpt u ons de “Belgian Cane Corso Club familie” te vergroten, hetgeen ons in staat stelt om als vereniging nog gerichter naar onze doelen toe te werken!

Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst.