Voorjaarstreffen 2018

We kijken met veel plezier terug op het voorjaarstreffen dat plaatsvond op zaterdag 28 april in Aalst.

De opkomst, maar vooral het enthousiasme van de deelnemers stemt ons heel tevreden, zowel leden als niet-leden vonden hun weg naar Aalst, voor een aantal onder hen was het een eerste kennismaking met de Belgian Cane Corso Club.

Na een vruchtbare ledenmeeting, tijdens dewelke de eerste stappen ondernomen werden voor het oprichten van het Evenementen Secretariaat en de Commissie Sport en Werk, werd de wandeling aangevat. Ondanks een bewolkte hemel viel er geen spat regen uit de lucht en kon jong en oud genieten van het mooie wandelparcours dat door Aalstenaar Steven Vinck uitgestippeld werd.
Voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst konden de wandelaars deelnemen aan een quiz, die gewonnen werd door Peggy Cauwels en Koen Demey met een score van 83/100, gevolgd door Sandra Perrini en Luminata Nae die beide 77 van de 100 punten behaalden. Alledrie werden ze beloond met een kleine attentie.

Een dikke pluim voor Hilde, die verantwoordelijk was voor het maken van de overheerlijke bolognaise saus, en complimenten aan het ganse team van vrijwilligers om dankzij hun inzet ook van dit evenement weer een succes te maken.
De goede sfeer die er heerste onder alle aanwezigen stemt ons positief, we kijken er alvast naar uit jullie te ontmoeten op de aankomende evenementen!

 

 

Meer foto’s van deze mooie dag vindt u op onze Facebook pagina!