Trofee hond van het jaar 2018

 

 

In 2018 waren er 7 baasjes die ons de showresultaten van hun hond behaald van januari tot en met december bezorgden. De puntentelling wees uit dat Quynh Siamo Sempre Cara, met een totaal van 257 PUNTEN HOND VAN HET JAAR 2018 is geworden. De Belgian Cane Corso Club feliciteert Quyhn en haar baasje Jimmy met hun uitstekende resultaten!

 

Op de tweede plaats vinden we Quobra dei Molossi d’Eburon met een score van 201 punten. Gefeliciteerd Quobra en baasje Vanessa!

 

De derde plaats gaat naar La Vita Bella di Quaran (roepnaam Louie) met een totaal van 175 punten, onze felicitaties gaan naar Louie en zijn baasjes Laura en Petra!

 

Quyhn, Quobra en Quaran krijgen een trofee voor hun prestaties, de huldiging was voorzien tijdens het Voorjaarstreffen op 30 maart. De baasjes die daar niet aanwezig konden zijn mogen hun trofee ophalen tijdens de Club Show op 28 april in Domein ‘t Park in Landen. 

De Trofee Hond van het Jaar vond plaats in 2017 en 2018. Het bestuur van de Belgian Cane Corso Club heeft besloten om in 2019 niet verder te gaan met deze wedstrijd, enerzijds wegens de beperkte interesse van de leden, anderzijds wegens het lage aantal deelnemers aan internationale en nationale hondententoonstellingen.

Leden die met hun Cane Corso een bijzondere en bewonderenswaardige prestatie leveren zullen in de toekomst door hun vereniging in de bloemetjes gezet worden.