Trofee hond van het jaar 2017

 

 

In 2017 waren er 15 baasjes die ons de showresultaten van hun hond behaald van januari tot en met december bezorgden. De puntentelling heeft inmiddels plaatsgevonden, en wees uit dat FAETHON DI CORSI EX DEO (roepnaam Superman), met een totaal van 244 PUNTEN de TROFEE HOND VAN HET JAAR 2017 in de wacht sleept. De Belgian Cane Corso Club feliciteert Superman en zijn baasje Wendy Anadiotis met hun uitstekende resultaten!

 

Op de tweede plaats vinden we Obelix dei Molossi d’Eburon (roepnaam Obe), met een score van 224 punten. Gefeliciteerd Obe en baasje Tinne!

 

De derde plaats gaat naar La Vita Bella di Quaran (roepnaam Louie) met een totaal van 151 punten, onze felicitaties gaan naar Louie en zijn baasjes Laura en Petra!

 

Zowel Superman, Obe als Louie en hun baasjes zullen op het eerstvolgende evenement van de Belgian Cane Corso Club gehuldigd worden (de Jonge honden en Veteranendag op 18 maart in Mol), wees er dus zeker bij!

U kan de resultatenlijst met puntentelling van alle 15 deelnemers HIER raadplegen.

Wenst u mee te dingen naar de trofee Hond van het jaar 2018, vergeet dan niet uw resultaten (liefst maandelijks) te mailen naar secretaris@canecorsoclub.be 

U kan de spelregels, de puntentelling en het deelnameformulier HIER terugvinden.