Voorjaarstreffen 2017

 

 

Exact één jaar na de officiële oprichting van de Belgian Cane Corso Club vond de voorjaarswandeling plaats, en dit in Roosdaal, midden in het mooie Pajottenland.

Dat de eerste Algemene ledenvergadering pas in 2019 mag en kan plaatsvinden (het eerste jaar waarin de B.C.C.C. naast de oprichters effectieve leden zal tellen, zie statuten) belet ons niet om met onze leden rond de tafel willen zitten. Daarom besloten we de wandeling te laten voorafgaan door een ledenmeeting, waarin de behaalde resultaten, de financiële toestand en de toekomstplannen van de club besproken werden, tijdens deze meeting werden belegde broodjes aangeboden aan de aanwezige leden.

Na deze meeting werd er gestart met de wandeling, een korte wandeling voor de jonge viervoeters, een lange wandeling voor hun volwassen soortgenoten. Uitgezonderd één korte maar krachtige regenbui vond deze plaats onder een warm voorjaarszonnetje.

Als Belgen hebben we de reputatie ‘gourmands’ te zijn, en dus werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om na de wandeling aan tafel te schuiven voor een overheerlijke spaghettimaaltijd.

Ondanks de ongunstige datum (moederdag en communiefeesten) konden we rekenen op een mooi deelnemersaantal: 41 inschrijvingen voor de spaghettimaaltijd en 22 viervoeters die deelnamen aan de wandeling.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door de inzet van bestuurslid John en zijn vrouw Nancy, bijgestaan door de rest van het bestuur en de mensen van de evenementencommissie. Dank aan de voltallige organisatie en de deelnemers voor hun enthousiasme en aanwezigheid!